Logo

zavrieť

PLÁN ROZVOJA MESTA

Ocenenie projektu Trenčín si TY

Na slávnostnom oceňovaní ASB GALA mal v ročníku 2015 svoje špeciálne miesto aj projekt Trenčín si Ty. V poradí už 9.ročník slávnostného odovzdávania ocenení spoločnostiam a jednotlivcom pôsobiacim v oblasti stavebníctva, architektúry a developingu zorganizoval časopis ASB v spolupráci s týždenníkom TREND 28. mája 2015 v Bratislave. V snahe vyzdvihnúť mimoriadny projekt z oblasti architektúry, stavebníctva, development či rozvoja miest a obcí sa tento rok nominačná komisia po prvýkrát rozhodla udeliť aj Špeciálnu cenu, a to projektu TRENČÍN si TY. Podujatie poctil svojou návštevou aj prezident republiky Andrej Kiska.

Primátor Trenčína Richard Rybníček po prevzatí Špeciálnej ceny ASB pre projekt Trenčín si Ty vo svojom príhovore ocenil tímovú prácu a vyslovil presvedčenie, že vďaka tomuto projektu, ktorého výsledkom bude jasné nastavenie pravidiel pre investorov, developerov, či architektov, ktorí prejavia záujem vstúpiť so svojimi aktivitami do nášho mesta, bude Trenčín v horizonte desiatich - pätnástich rokov najkrajším miestom pre život na Slovensku :


Zástupcovia mesta po prevzatí Špeciálnej ceny ASB pre projekt Trenčín si Ty, v spoločnosti odborného garanta projektu Petra Gera (prvý zľava). Ďalej na fotografii zľava : hlavný architekt mesta Martin Beďatš, primátor mesta Richard Rybníček, koordinátorka projektu Trenčín si Ty Renata Kaščáková a viceprimátor mesta Ján Forgáč :

Zástupcovia mesta (Renata Kaščáková- tretia zľava, Martin Beďatš-štvrtý zľava a Richard Rybníček-tretí sprava) po prevzatí Špeciálnej ceny ASB pre projekt Trenčín si Ty v spoločnosti všetkých ocenených osobností vo všetkých kategóriách :

Všetky výsledky ankety tu : http://www.asb.sk/asb-gala/aktualne/asb-gala-2015-pozname-najlepsich

Oficiálna videoreportáž z podujatia :

Diskusia